Emery's elements of medical genetics - Turnpenny, Peter D.; Ellard, Sian; Emery, Alan E. H. (Churchill Livingstone/Elsevier, 2007)
"Emery´s elements of medical genetics" je skvelý zdroj poznatkov o genetike. Generácie študentov ocenili stručnosť a jednoduchosť informácií o základnej, aplikovanej aj klinickej genetike s množstvom prehľadných ilustrácií. Všetky vydania tejto učebnice sú obľúbené medzi študentmi a prednášajúcimi už viac ako 30 rokov.