Pocket medicine : <the> Massachusetts General Hospital handbook of internal medicine - Sabatine, Marc S. (Pocket notebook, 2017)
Rýchly prístup ku kľúčovým klinickým informáciám a riešeniam bežných problémov v internom lekárstve. Vrecková medicína, šieste vydanie, je vaším zdrojom rýchlych odpovedí na diagnostické otázky, ktorým budete čeliť v praxi a aj pomoc pri ďalšom vzdelávaní. Táto prenosná, najpredávanejšia príručka, ktorú pripravili ošetrujúci lekári zo Všeobecnej nemocnice v Massachusetts, sa zaoberá diagnostikou a liečbou najbežnejších porúch v kardiológii, pľúcnom lekárstve, gastroenterológii, nefrológii, hematologicko-onkológii, pri infekčných chorobách, v endokrinológii, reumatológii a neurológii. Zoznamy s odrážkami, tabuľky a algoritmy obsahujú informácie, ktoré potrebujete na stanovenie presnej diagnózy a vypracovanie plánu liečby.