Abdominal and pelvic MRI - Baert, Albert L.; Barentsz, Jelle O.; Brambs, Hans-Juergen; Cuesta, M. A.; Doesburg, T.; Falke, T. H. M.; Forstner, R.; Gryspeerdt, Stefaan; Helmberger, T.; Holzknecht, N.; Hricak, Hedvig; Kerstin, G. P.; et al. (Medical radiology., 2000)
Kniha "Abdominal and Pelvic MRI" napísaná uznávanými odborníkmi v tejto oblasti, ponúka komplexný prehľad najmodernejších postupov magnetickej rezonancie brucha a panvy. Jednotlivé kapitoly poskytujú rozsiahly opis a kvalitné ilustrácie bežných aj zriedkavejších chorôb, popisujú technické požiadavky a dokumentujú najnovší vývoj. Okrem toho sa v knihe diskutuje o možnostiach zobrazovania magnetickou rezonanciou v porovnaní s inými spôsobmi zobrazovania. Kniha zaujme nielen rádiológov, ale aj gastroenterológov, chirurgov, gynekológov a urológov.