Zákon o verejnom obstarávaní : komentár - Azud, Ján, 1976-; Plaváková, Lucia, 1984-; Bartoš, Peter, 1983- (Bratislava : C. H. Beck, 2019)
Veľký komentár k zákonu o verejnom obstarávaní obsahuje rozsiahly, komplexný a podrobný rozbor jednotlivých ustanovení zákona, bohatú judikatúru a tiež rozhodnutia Rady Úradu pre verejné obstarávanie. Kolektív odborníkov na verejné obstarávanie pôsobiacich v advokátskej praxi poskytuje v komentári ucelený pohľad a praktický výklad k predpisu, zahŕňajúci zákon č. 215/2019 Z. z. účinný od 1.8.2019, vrátane veľkej novely zákona z roku 2018. Odpovede na otázky môžu v komentári nájsť nielen advokáti, sudcovia a subjekty zúčastnené na procese verejného obstarávania, ale aj široká odborná verejnosť.
Bibliogr. odkazy
Skratky
Vecný register
Keywords: veda právna; ekonomika; súťaž ekonomická; zákonodarstvo ako téma; Slovensko; zákon o verejnom obstarávaní; zákonodarstvo; komentár