Môj život s cystickou fibrózou : krátky sprievodca chorobou pre pacientky, pacientov a ich blízkych - Bližňáková, Nina; Rennerová, Zuzana; Štěpánková, Katarína (Slovenská asociácia cystickej fibrózy, 2023)
Autori tejto stručnej ilustrovanej príručky sa podrobne pozerajú na niektoré problémy ľudí s cystickou fibrózou a dávajú tipy ako sa prepracovať k čo najväčšej samostatnosti, ako odstrániť bariéry okolo seba aj v iných ľuďoch. Jednoducho, ako žiť aj s cystickou fibrózou dôstojný život.