Almanach 75 : Špecializovaná nemocnica sv. Svorada Zobor, n.o. 1948-2023 - Magula, Daniel, 1960- (Špecializovaná nemocnica sv. Svorada Zobor, n. o., 2023)
Pri príležitosti 75-ročného jubilea Špecializovanej nemocnice sv. Svorada Zobor, n.o. autori predkladajú odbornej i laickej verejnosti publikáciu, ktorá je krátkym zhodnotením cesty tohto zdravotníckeho zariadenia od pôvodnej liečebne tuberkulózy po špecializovanú nemocnicu súčasnosti.