Úprimná kniha : pre rodiny ľudí žijúcich so schizofréniou - Falkai, Peter; Kálmán, János; Sárkány, Zoltán; Heimkes, Fides Sophia (Inspira Research Kft, 2022)
Účelom tejto knihy je ponúknuť návod ako pomôcť vášmu blízkemu žiť lepší život a prekonávať každodenné problémy spojené s schizofréniou. Jej cieľom je tiež poskytnúť informácie o tom, ako prijať a prispôsobiť sa tejto novej životnej situácii, ako sa stať mostom medzi osobou, o ktorú sa staráte a zdravotníckymi pracovníkmi a v neposlednom rade, ako sa postarať o seba samého na tejto náročnej, ale často hodnotnej ceste. Informácie obsiahnuté v tejto knihe nie sú určené na diagnostiku, liečbu, liečenie alebo prevenciu akéhokoľvek zdravotného stavu alebo choroby. Rady, návrhy a odporúčania uvedené v tejto knihe konzultujte so svojim lekárom alebo zdravotníckym pracovníkom.