Úzkosti : príručka pre všeobecných praktických lekárov - Horvátová, Zuzana (Edičný rad pre všeobecných praktických lekárov, 2023)
S úzkosťami sa v rôznych podobách všeobecný lekár stretáva čoraz častejšie. Jedným z dôvodov môže byť aj nedostatok psychiatrov a psychológov. Odlíšiť ju od iného ochorenia s podobnými prejavmi je niekedy ťažké, ale kľúčové. Ako správne diagnostikovať takého pacienta a následne manažovať? Všetky potrebné informácie k tejto problematike nájdete v brožúre.