Jak zvládat silné emoce a osedlat svůj hněv - McKay, Matthew; Rogers, Peter D.; Potter-Efron, Ronald; Potter-Efron, Patricia; Knaus, William J.; Chapman, Alexander L.; Gratz, Kim L. (portál, 2023)
Reagujete na obtíže hněvem? Možná nejste sami. Hněv může být užitečná emoce, třeba když se něco špatného děje člověku, na kterém nám záleží. Někdy ale může působit destruktivně. A to pak poškodí náš život, vztahy i atmosféru v práci. Tato kniha vám nabízí strategie, s jejichž pomocí dokážete destruktivitu svého hněvu proměnit v pozitivní emoci. Naučíte se svůj hněv ovládat a pochopíte, co je jeho spouštěčem. Naučíte se, jak se osvobodit z pasti hněvu, ve které jste uvízli, i jak si sami zlepšit pocit osobní pohody. Knihu uvítají lidé, kteří mají obtíže se zvládáním hněvu. Matthew McKay je zkušený psycholog, zakladatel nakladatelství New Harbinger a autor i spoluautor řady úspěšných knih. Specializuje se na kognitivně-behaviorální terapii a pracuje s lidmi, kteří se potýkají s úzkostmi a depresemi.