Dobrý zrak bez brýlí : odstraňování poruch zrakové schopnosti a přirozené zlepšování zraku - Liberman, Jacob (eugenika, 2020)
Táto kniha sa venuje poruchám a náprave našej zrakovej schopnosti. Učí nás vidieť úplne iným spôsobom, na aký sme zvyknutí. Autor nás vyzýva k tomu, aby sme začali vidieť nielen lepšie, ale aj trochu inak. Preto má táto kniha čo povedať nielen tomu, kto nosí okuliare a túži sa ich zbaviť, ale aj tomu, kto okuliare nenosí.