Fyzioterapia v urológii, gynekológii a pôrodníctve - Hagovská, Magdaléna (Vedecká monografia, 2023)
Vedecká monografia je určená špecialistom a odborníkom v oblasti fyzioterapie (fyzioterapeutom, lekárom a ďalším zdravotníckym pracovníkom). Publikácia zahŕňa diagnózy, ku ktorým patria napr. inkontinencia moču, urogentitálne prolapsy, diastáza priameho brušného svalu, bolesti pohybového aparátu u žien v tehotenstve a po pôrode, chronická panvová bolesť u žien a mužov vrátane dysmenorey, endometriózy, chronickej prostatitídy a ďalších diagnóz.