Moderní farmakoterapie v dermatologii : účinná a bezpečná medikace - Benáková, Nina, 1960- (Jessenius., 2023)
Druhé doplněné vydání mimořádně úspěšné publikace, která zásadně ovlivnila preskripci léků v české a slovenské dermatologii. Autorský kolektiv složený z uznávaných odborníků se zaměřuje na praktické konkrétní návody k preskripci. Publikace je určena jak pro každodenní použití v praxi, tak pro přípravu ke specializačním zkouškám. Aktuální informace na úrovni roku 2023, včetně biologické a molekulárně cílené léčby.