Praktický slovník medicíny - Vokurka, Martin, 1962-; Hugo, Jan, 1955- (Praha : MAXDORF, 2023)
Praktický slovník medicíny se v průběhu posledních 20 let stal základním a nepostradatelným zdrojem informací o zdraví a nemocech v ČR. Od roku 1994 se v jedenácti postupně doplňovaných vydáních prodalo již přes 100 000 výtisků této oblíbené publikace. I v době velkého zájmu o alternativní medicínu si Praktický slovník medicíny získal respekt právě důsledným hájením pozice klasické odborně podložené medicíny.
Skratky
Keywords: lekárstvo; terminológia ako téma; slovník lekársky