Neurobiologie duševních poruch - Sikora, Jan; Fišar, Zdeněk, 1956- (Galén, 1999)
Príspevky boli prednesené na konferencii s názvom: Celostátní konference biologické psychiatrie s mezinárodní účastí v Luhačovicích ve dnech 16. - 19. června 1999.