Psychologická diagnostika dospelých - Vendel, Štefan (Vydavateľstvo Prešovskej univerzity, 2016)
Cieľom tejto vysokoškolskej učebnice je oboznámiť čitateľov s hlavnými oblasťami psychologickej diagnostiky a rozšíriť ich poznatky o administrovaní, vyhodnocovaní a interpretácií nástrojov merania v psychológii. Je určená hlavne pre študentov psychológie, pre psychológov v praxi a tých, ktorí testy administrujú a vyhodnocujú, aby ich mohli psychológovia interpretovať.