Komplexný multiprofesionálny prístup k liečbe pacientov so zameraním na použitie menej frekventovaných metód - Solár, Gustáv, 1947- (Šamorín : Prvá klinika akupunktúry a naturálnej medicíny G. Solára s.r.o., 2022)
Primárne edukačný medzinárodný projekt „Komplexný multiprofesinálny pristup k liečbe pacientov so zameraním na použitie menej frekventovaných metód" v rámci programu Európskej únie Erasmus+ má ambíciu vyplniť súčasnú medzeru vo vzdelávaní zdravotníckych pracovníkov o možnostiach kvalitného poskytovania komplexnej zdravotnej starostlivosti s využitím menej frekventovaných metód v medicine. Takáto starostlivosť je možná v štandardných aj mimoriadnych podmienkach. Tento konkrétny projekt je predovšetkým edukačný a určený pre lekárov, zdravotníckych pracovníkov, fyzioterapeutov, akustikov, symetrológov, neurovedcov, biológov, fyzikov a ďalších odborníkov, ktorých sa táto problematika nejakým spôsobom dotýka a majú perspektívne o spoluprácu záujem.
Bibliogr. odkazy
Keywords: terapie komplementárne; terapia fyzikálna; spolupráca multidisciplinárna