Urologie pro studenty 5. ročníku - Krhut, Jan, 1967-; Grepl, Michal (Ostravská univerzita, 2022)
V řadě aspektů došlo v mezidobí k zásadním změnám v doporučených diagnostických a terapeutických postupech. Nové vydání skript by mělo tyto změny zohlednit a zároveň reagovat na připomínky studentů k současnému vydání (podrobnější rozbor některých pasáží s cílem lepšího pochopení).