Atlas lidského těla - Vigué, Jordi; Martín Orte, Emilio; Ferrón, Miguel; Ferrón, Myriam; Plánička, Marek; Kohout, Jan (Praha : REBO International CZ, 2023)
Svým charakterem je publikace předurčena širokému spektru čtenářů. Díky kvalitě ilustrací, podrobnosti, přesnosti a ucelenosti vysvětlujících textů mohou Atlas lidského těla využít jak profesoři a studenti středních škol, tak i profesionálové z různých oblastí, například trenéři, fyzioterapeuti, gymnasté, sportovci, homeopati, zdravotnický personál, maséři a mnozí další. Kniha poslouží též začínajícím studentům medicíny a v neposlední řadě i široké veřejnosti se zájmem o zdraví a péči o tělo. Atlas lidského těla chce být významným příspěvkem do katalogu existujících publikací a nepochybně bude užitečný nejen samotným objemem prezentovaných informací, ale i svou praktickou využitelností v každodenní péči o tělo a kvalitu života.
Register
Keywords: telo ľudské; atlas