Ampulárium : v ambulancích zdravotnické záchranné služby - Miženková, Ľudmila; Argayová, Ivana (Sestra, 2024)
Publikace je zaměřena na lékové vybavení ambulancí záchranné zdravotní služby. Představuje léky používané v přednemocniční neodkladné zdravotní péči, které jsou v ní seřazené v abecedním pořadí. Každý lék obsahuje základní informace týkající se účinné látky, způsobu přípravy a podání léku, dávkování, indikace, kontraindikace a nežádoucích účinků. Součástí publikace je i obrazová dokumentace ke konkrétním lékům.