Kniha medicíny : velké ideje jednoduše vysvětlené - Kleinová, Dagmar; Cita, Stanislav (Universum, 2023)
Jak se diagnostikují nemoci? Co je to rakovina? Proč jsou některé pandemie tak smrtící? Kniha medicíny vám odpoví na tyto a mnohé další otázky. Zkoumá a vysvětluje průlomové objevy, které utvářely naše současné chápání medicíny, a díky kterým dnes můžeme chránit naše zdraví a zachraňovat životy. Velmi srozumitelně napsaná publikace krok za krokem představuje nejdůležitější milníky v dějinách medicíny. Jedná se o další titul ze série přehledových oborových publikací, který využívá atraktivní formu infografiky a prostřednictvím textů, doprovodných ilustrací a názorných schémat přináší odpovědi i na ty nejsložitější otázky z oblasti medicíny. Ať už jste student medicíny, profesionál, nebo jen nadšený teoretik, dočtete se spoustu zajímavých a podnětných informací.