Ájurvéda & jóga pro ženy - Klingrová, Zuzana (CPress, 2023)
Objevte sílu jógy a ájurvédy pro ženy! Zkušená lektorka Zuzana Klingrová vám ukáže, jak mít spokojenější, šťastnější a zdravější život. Dozvíte se, jak přistupovat ke svému tělu, mysli a každodenním návykům podle aktuálního zdravotního stavu a věku z pohledu ájurvédské medicíny a jógové filozofie. Osvojíte si praktické tipy týkající se cvičení, stravy, spánku, meditace a péče o tělo. Vydejte se na cestu sebepoznání, harmonie, radosti a dlouhověkosti.