Základy praktické audiologie a audiometrie - Lejska, Mojmír; Havlík, Radan (NCO NZO, 2019)
Skripta byla koncipována tak, aby umožnila porozumět určitým principům sluchového vnímání, jeho poruchám, jeho vyšetření a léčení. Základním kriteriem je zdůranění významu sluchu pro člověka a jeho život. Skripta jsou určena pro vzdělávání středních zdravotnických pracovníků v audiologii a audiometrii.