Základy praktické audiologie a audiometrie - Lejska, Mojmír; Havlík, Radan; Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů (Brno, Česko) (Brno : NCO NZO, 2019)
Skripta byla koncipována tak, aby umožnila porozumět určitým principům sluchového vnímání, jeho poruchám, jeho vyšetření a léčení. Základním kriteriem je zdůranění významu sluchu pro člověka a jeho život. Skripta jsou určena pro vzdělávání středních zdravotnických pracovníků v audiologii a audiometrii.
Keywords: audiológia; audiometria; akustika; poruchy sluchu; pomôcky sluchové; vzdelávanie; študenti zdravotníckych povolaní; učebnica