Páteř a ploténky : jak se zbavit bolesti zad: kulatá záda, lumbální spinální stenóza, spondylolistéza, facetová artróza, lumbago - Liebscher-Bracht, Roland; Bracht, Petra; Richter, Martin (Brno : KAZDA, 2024)
Autoři knihy se již více než 30 let věnují vědeckému výzkumu a terapii. Během této doby se jim podařilo vyvinou jedinečnou a vysoce účinnou metodu léčby bolesti zad. V knize se dozvíte: * jak vzniká bolest zad a proč klasická terapie z dlouhodobého hlediska nepomáhá, * jak vám metoda Liebscher & Bracht dává reálnou šanci na zbavení se bolesti, * jak si můžete od bolesti zad pomoci sami díky speciálně vyvinutému programu, který se skládá z lehké osteopresury, protahovacích a posilovacích cviků a fasciální masáže, * jak můžete okamžitě zmírnit akutní bolesti zad a * jak si zachovat pohyblivost a žít bez bolesti až do vysokého věku.
Bibliogr. odkazy
Register
Keywords: chrbát; bolesť chrbta -- terapia; stravovanie zdravé; techniky cvičenia a pohybu; masáž; príručka