Medzinárodné kompendium zdravotníckych indikátorov používaných podľa WHO, OECD a EUROSTAT = (ICHI - international compendium of health indicators) (Epidemiology, Statistics and Health Information Unit, 1997)
Tento dokument bol vytvorený Jednotkou pre epidemiologické, štatistické a zdravotnícke informácie Európskeho regionálneho úradu SZO pre umožnenie konzultácie o zdraví s inými medzinárodnými organizáciami a s Európskou komisiou. Údaje v tomto dokumente sú z WHO.