Nora zachraňuje svoji duši - Pašingerová, Martina (Alferia, 2024)
Den po dni z Nory vyprchává síla a životní energie. Cítí vnitřní prázdnotu a stesk po něčem, co sama neumí pojmenovat. Nezvládá svou práci a necítí se doma nejen ve svém bytě, ale hlavně ani sama v sobě. Její duše si ve slabé chvilce stihne zavolat o pomoc a duchovní průvodci zareagují. Portálem v pražském Starém Městě se Nora dostává do tajemného antikvariátu, kde nalézá knihu léčení a setká se s holubem Karlem. Ten ji začne seznamovat se šamanismem a jí i čtenářům předá léčivé techniky včetně přivolání silového zvířete a návratu ztracené duše. Nora postupně zkoumá sebe, své talenty, bloky i traumata. S pomocí Karla, svého silového zvířete a andělů postupuje cestou léčení a přichází na to, co opravdu chce. Přitom odhaluje povrchnost některých „duchovních“ lidí a prochází si náročnými momenty spojenými s procesem transformace. Jak její cesta za záchranou duše nakonec dopadne?