Human design : jak porozumět sobě i druhým - Curry Parker, Karen (Alferia, 2024)
Human design je holistický systém sebepoznání, který kombinuje astrologii, I-ťing, kabalu a védskou filozofii. Dokáže nejen podrobně popsat naše vnitřní nastavení a naše dary a talenty, ale každému člověku také ukazuje pro něj ideální způsob vztahování se ke světu a ostatním bytostem v souladu s jeho autentičností. Nabízí rovněž pokyny a rady, jak se lze vypořádat s životními výzvami, ať už jde o práci, nebo o vztahy a osobní život. Karen Curry Parker je jednou z předních světových odbornic na Human design a jeho systém předkládá čtenáři srozumitelně, a to přístupným a zajímavým způsobem.