Médecine cardiovasculaire : recueil de bibliographie commentée - Diévart, François; Aliot, Étienne; Cohen, Ariel; Delahaye, François; Girerd, Xavier; Himbert, Dominque; Luizy, François; Monassier, Jean-Pierre; Nataf, Patrick; Thomas, Daniel; Valensi, Paul; Danchin, Nicolas (Éditions scientifiques L&C, 2007)
Zbierka komentovanej bibliografie v kardiológii. Kardiovaskulárna medicína 2007 si kladie za cieľ predstaviť všetkým zainteresovaným lekárom a predovšetkým kardiológom výber a analýzu dôležitých článkov venovaných kardiovaskulárnym patológiám publikovaných v priebehu kalendárneho roka.