Smrť ako perspektíva - Heretiková Marsalová, Andrea; Heretik, Anton, sr., 1950- (IKAR, 2023)
Všetko, čo potrebujete vedieť o smrti. Aby ste sa jej menej báli. Aby ste z jej perspektívy žili plnšie a radostnejšie. Všetko, čo potrebujete vedieť o smrti z pohľadu psychiatričky a psychológa. Smrť ako psychofyzická realita ovládla pozadie našich životov, to však neznamená, že sa jej máme poddávať rituálnym spôsobom. Racionálna úvaha o všetkých jej funkciách, prejavoch a účinkoch, tak ako ich nájdete v tomto katalógu, je dobrým dôkazom, že smrti sme sa prestali báť, aj keď je možné, že ju to s nami nikdy neprestane baviť.