Můj malý citlivý zázrak : jak dobře pečovat o náročné a plačtivé děti a nezapomínat přitom na sebe - Theunert, Marei (KAZDA, 2024)
Zvládání každodenního života s citlivým dítětem. Rodiče se často cítí přetažení a vyčerpaní, nebo bojují s pocity viny, pokud se jejich dítě nechá jen obtížně utišit a neustále vypadá nespokojeně. Tato příručka vás konkrétními kroky povede k lepšímu zvládání každodenního života a ukáže vám, jak můžete podpořit své dítě, aby dokázalo lépe regulovat své pocity. Plačtivé dítě, High-Need nebo vysoce citlivé? Existuje mnoho označení pro děti, které se narodily s obzvláště citlivým temperamentem. Zde se dozvíte vše o silných potřebách vašeho dítěte a o tom, co znamenají pro váš každodenní rodinný život. Kromě mnoha konkrétních tipů, které vám usnadní každodenní život, se také dozvíte, proč je pro vaše dítě tak důležitá bezpečná vazba a dostatek blízkosti.