Kardiologie / Preventivní kardiologie - Táborský, Miloš, 1962-; Kautzner, Josef, 1957-; Linhart, Aleš; Hatala, Robert, 1955-; Goncalvesová, Eva, 1962-; Hlivák, Peter (EEZY Publishing, 2024)
Komplexní dílo s více než devadesáti kapitolami věnovanými aktuální problematice oboru kardiologie. Cílem koncepce bylo vytvořit kompletní přehled oboru pro široké spektrum čtenářů - od studentů lékařských fakult, zájemců z jiných oborů až po kandidáty kardiologické atestace, kterým je kniha určena jako vodítko ke zvládnutí všech otázek této velmi obtížné zkoušky. Nedílnou součástí prezentace dynamických dějů jsou QR kódy, jež slouží k detailnímu pochopení např. diagnostických metod a širšímu kontextu dané problematiky.