Jak se léčíme : objevte svou vnitřní sílu a osvoboďte se - Elle, Alexandra (Alferia, 2024)
Objevte účinné techniky sebeléčení, doplněné silnými vhledy z autorčiny vlastní cesty a protkané příběhy mnoha dalších pozoruhodných žen. Alexandra Elle, učitelka mindfulness a jedna z nejčtenějších spisovatelek zabývajících se tématem sebepéče, představuje přelomový návod na vyživení ducha a znovuobjevení vnitřní pravdy, radosti a síly. Kniha je praktickým průvodcem sebeléčením a účinným nástrojem pro každého, kdo je připraven od základu změnit svůj život a kdo hledá jasný a srozumitelný postup, jak toho dosáhnout. Na stránkách knihy naleznete: praktické techniky sebeléčení, rituály spojené s psaním deníku, dechová cvičení, nástroje pro zpracování obtížných emocí, jednoduché meditace pro uvolnění mysli i těla.