Neurologie - Růžička, Evžen, 1957- (Stanislav Juhaňák - TRITON, 2024)
Učebnice se stala oblíbeným zdrojem informací o neurologii pro studenty i začínající neurology. V této nové edici jsme se zaměřili na odstranění nejasností, aktualizaci informací a rozšíření obsahu, aby lépe odpovídal současným poznatkům v oboru. Nově jsme přidali kapitolu o funkčních neurologických poruchách a upravili texty dalších kapitol. Děkujeme všem čtenářům, kteří nás svými komentáři a připomínkami vedli k vylepšení této učebnice.