Nastartujte svou štítnou žlázu : dostaňte Hashimotovu tyreoiditidu a hypotyreózu pod kontrolu - Hauser, Hannah (Nakladatelství KAZDA, s.r.o, 2024)
Cítíte se unavení? Bez chuti do života? Pravidelně cvičíte a držíte diety, ale stejně se vám nedaří zhubnout? Přesně takto se projevují problémy s nečinnou štítnou žlázou, zejména u žen. Většina lidí si těchto souvislostí není vědoma. Jiní sice o svých problémech vědí a užívají na ně léky, přesto jejich problémy přetrvávají. Účinné řešení je přitom na dosah – řešení příčin problémů, nikoliv následků. Není to vůbec složité. Stačí jen naslouchat své štítné žláze a pečovat o ni. Díky tomuto postupu můžete dát dietám navždy sbohem! Je to jen na Vás: jde o Váš život, Vaše zdraví a Vaše tělo. Vy rozhodujete, zda se Vám do života vrátí energie, radost a lehkost. Byla vám diagnostikována hypotyreóza nebo Hashimotova tyreoiditida a zoufáte si, že budete muset už navždy užívat léky? Vezměte zdraví do vlastních rukou a obnovte funkci své štítné žlázy. Přečtěte si, proč nemá štítná žláza ráda diety, proč dochází k poruše její funkce a jak zvrátit vzniklé problémy.