Ortopedická chirurgie horní končetiny : vzácnější kapitoly - Hart, Radek, 1967- (Galén, 2024)
Monografie nabízí náhled do několika oblastí ortopedické operativy na rameně a horní končetině, kde ucelený přehled v našem či světovém písemnictví chybí. Zkušený autor koncipoval jednotlivé kapitoly tak, aby poskytovaly rychlý a komplexní pohled. Po stručném teoretickém úvodu k dané problematice následuje výčet možných variant operačního řešení, nechybí zdůvodnění výběru konkrétní metody, je popsána operační technika a v závěru autor uvádí i zkušenosti ze svého pracoviště. Monografie také obsahuje více než 600 snímků z autorova archivu.