Ako sa stať príťažlivým pre ľudí : 62 jednoduchých stratégií na budovanie silných vzťahov a pozitívne ovplyvňovanie života každého, s kým sa dostanete do konktaktu - Reklau, Marc (Grada Slovakia s.r.o, 2024)
Spoločenská príťažlivosť nie je mágia pre vyvolených, ale zručnosť, v ktorej sa môže zlepšiť každý z nás. Náš úspech a šťastie v pracovnom i osobnom živote do veľkej miery závisia od toho, ako vychádzame s inými ľuďmi a ako na nich pôsobíme. Práve tento faktor často rozhoduje o tom, či uspejeme na pracovnom pohovore, získame povýšenie, udržíme si zákazníka alebo nadviažeme nové priateľstvá. Marc Reklau vám ukáže, že môžete byť obľúbený a zostať autentický a že široké pole blahodarnej pôsobnosti vašej obľúbenosti sa ani zďaleka nekončí vaším dobrým pocitom. Autor medzinárodných bestsellerov v knihe zrozumiteľným jazykom pomenúva 62 jednoduchých stratégií, ktoré povedú k veľkým pozitívnym zmenám vo vašom živote i v živote ľudí okolo vás. Dozviete sa napríklad to, čo je najdôležitejšou témou každej konverzácie, ako zanechať skvelý prvý dojem či ako urobiť z ľudského ega spojenca v akomkoľvek vašom úsilí.