Síla vize v osobním životě : jak dosáhnout úspěchu - Kožinová, Dagmar (Praha : GRADA, 2024)
Náš život je odrazem naší schopnosti snít, mít své vize, ale zároveň je i následovat, realizovat, přivést k životu. Tato kniha vám ukáže, jak znovu snít, ale nejen to. Naučíte se následovat svá přání, vytvoříte si dlouhodobou vizi a život se díky tomu začne měnit. Zamyslíte se nad tím, co je pro vás skutečně důležité, a dozvíte se, jaké každodenní cesty vás dovedou k vysněným cílům. Osvojíte si způsoby, jak pracovat se svými silnými i slabšími stránkami, a konečně si dovolíte žít život podle svých představ. Kniha bude vaším průvodcem na cestě za spokojenějším životem. S vědomím, že si svůj život tvoříme, si do něj můžete vnést vše, co si přejete, a proměnit své vize v realitu. Získáte motivaci k realizaci na první pohled ne úplně možných projektů a objevíte kouzlo synchronicit. Kniha je plná praktických rad i doporučení a vede k zamyšlení, které může skutečně změnit váš život.
Bibliogr. odkazy
Keywords: úspech; motivácia; správanie a mechanizmy správania; osobnosť; sebaobraz; myslenie pozitívne; príručka