Anatomie 3 / Nauka o cévách - Čihák, Radomír, 1928-; Grim, Miloš, 1941- (Grada Publishing, 2016)
Trojdílný komplet anatomií hlavního autora prof. MUDr. Radomíra Čiháka, DrSc., je považován za jeden z vrcholů naší odborné literatury jak po stránce didaktické, tak po stránce ilustrační i z pohledu preciznosti a provedení. První díl třítího vydání má název Nauka o cévách. Jedná se o celobarevnou učebnici, která obsahuje anatomii kardiovaskulárního systému. Všechny díly jsou bohatě barevně ilustrovány originálními vyobrazeními v celkovém počtu 1400, která se často skládají z více kreseb.