Anatomie 3 / II. Centrální nervový systém - Čihák, Radomír, 1928-; Druga, Rastislav, 1940-; Grim, Miloš, 1941- (Praha : Grada Publishing, 2016)
Trojdílný komplet anatomií hlavního autora prof. MUDr. Radomíra Čiháka, DrSc., je považován za jeden z vrcholů naší odborné literatury jak po stránce didaktické, tak po stránce ilustrační i z pohledu preciznosti a provedení. Druhý díl třítího vydání má název Centrální nervový systém. Jedná se o celobarevnou učebnici, která obsahuje anatomii centrálního nervstva. Všechny díly jsou bohatě barevně ilustrovány originálními vyobrazeními v celkovém počtu 1400, která se často skládají z více kreseb.
Zväzky I.-III. sú uložené v spoločnom kartónovom obale
Bibliogr. odkazy
Register
Keywords: anatómia; systém nervový centrálny; učebnica