Anatomie 3 / Periferní nervový systém. Kůže a kožní orgány. Smyslové orgány - Čihák, Radomír, 1928-; Grim, Miloš, 1941- (Grada Publishing, 2016)
Trojdílný komplet anatomií hlavního autora prof. MUDr. Radomíra Čiháka, DrSc., je považován za jeden z vrcholů naší odborné literatury jak po stránce didaktické, tak po stránce ilustrační i z pohledu preciznosti a provedení. Tretí díl třítího vydání má názvy: Periferní nervový systém, Kůže a kožní orgány, Smyslové orgány. Jedná se o celobarevnou učebnici, která obsahuje anatomii periferních mozkomíšních a vegetativních nervů, kůže a smyslových orgánů. Všechny díly jsou bohatě barevně ilustrovány originálními vyobrazeními v celkovém počtu 1400, která se často skládají z více kreseb.