Human design pre rodičov : pochopte váš vzťah so svojimi deťmi cez optiku Human designu - Porter, Aypril (Grada Slovakia s.r.o. - Alferia, 2024)
Human design vidí, počúva a oceňuje deti také, aké skutočne sú, vďaka čomu si dokážu vypestovať hlbokú vnútronú sebadôveru. Rodičovstvo je nepochybne jedno veľké dobrodružstvo, ktoré prináša množstvo výziev. Autorka Aypril Porter vás prostredníctvom Human designu naučí, ako prekonať jeho nástrahy a zároveň si vytvoriť bližší a bohatší vzťah so svojimi deťmi, pochopiť a oceniť ich jedinečnosť, no takisto vidieť, čím sa navzájom so svojím dieťaťom líšite. Výsledkom je, že môžete byť tou najlepšou verziou seba samých a súčasne pomáhať deťom, aby rozpoznali, kým sem prišli byť.