Practise your medical English - Kiselová, Desana; Džuganová, Božena; Barnau, Anna (Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2023)
The publication that we present to the reader aims to help medical students expand their professional English medical vocabulary and also prepare themselves for professional English language exams. Teachers will find the book a useful tool for activities in advanced medical terminology classes. The book is intended to serve as a supplementary textbook to the already existing study material. It is based on the authors' experience with creating educational materials and offers study materials from both original sources and edited texts. ----------------Publikácia má za cieľ pomôcť študentom medicíny rozšíriť si odbornú anglickú medicínsku slovnú zásobu a zároveň sa pripraviť na skúšky z odborného anglického jazyka. Učiteľom bude kniha užitočná pri aktivitách na hodinách pokročilej lekárskej terminológie. Kniha má slúžiť ako doplnková učebnica k už existujúcemu študijnému materiálu. Vychádza zo skúseností autorov s tvorbou vzdelávacích materiálov a ponúka študijné materiály z pôvodných zdrojov aj z editovaných textov.
Bibliogr. odkazy
Keywords: lekárstvo; terminológia ako téma; jazyk anglický; zošit pracovný; učebnica