77 tipů pro zdravá střeva : posílení a ochrana našeho super orgánu : prevence a léčba nemocí, jako jsou Crohnova choroba, neurodermatitida, deprese a Alzheimerova choroba - Strunz, Ulrich, 1943- (KAZDA, 2024)
Zdravá střeva jsou předpokladem zdravého těla. Chronická onemocnění, jako jsou cukrovka, únava, kožní problémy nebo autoimunitní choroby, lze vyléčit. Ale pouze pokud střeva naleznou svoji přirozenou rovnováhu. S tím vám pomůže Dr. med. Ulrich Strunz. Ten v této knize vychází z nejnovějších studií a vlastních poznatků, které mu přinesla jeho desetiletí trvající lékařská praxe. Dozvíte se, jak střevní problémy vznikají a jak jim můžete předcházet a léčit je. Dr. med. Ulrich Strunz vysvětluje: * že střeva jsou kromě stresu a nedostatku pohybu ovlivněna zejména naší stravou, * které nemoci vznikají na základě střevních problémů, * a jak je léčit – zdravou stravou, cvičením a relaxací. V knize naleznete také spoustu praktických rad a velké množství dotazníků, které vám pomohou posoudit zdraví vašich střev!