Diabetes mellitus : management ošetřovatelské péče - Nemcová, Jana, 1960-; Hlinková, Edita, 1972- (GRADA Publishing, 2024)
Monografie je cílově zaměřena na problematiku diabetes mellitus a management ošetřovatelské péče, poskytne odborníkům všech zdravotnických oborů explicitní poznatky, které se opírají o výzkumné studie a klinické doporučené postupy. Je věnována moderním trendům managementu a edukace při respektování individuálního přístupu a osobní odpovědnosti pacientů s diabetes mellitus. Jednotlivé kapitoly obsahují klíčová témata s cílem prezentovat nejnovější poznatky v managementu interdisciplinární péče.