Príručka k praktickým cvičeniam z anatómie = Manual to practical exercises from anatomy. II part, Topographical regions and orientation points / Topograficko-anatomické oblasti a orientačné body - Beňuška, Jozef, 1939-; Holomáňová, Anna, 1940-; Macková , Mária; El Falougy, Hisham (Univerzita Komenského Bratislava, 2007)
Príručka k praktickým cvičeniam z anatómie je určená študentom Lekárskej fakulty UK, ale môžu ju používať ako zdroj na štúdium anatómie človeka aj iní študenti, ktorí majú záujem o detailnejšiu stavbu ľudského tela. Používanie príručky v priebehu pitiev a praktických cvičení tak, ako je uvedené v „návode", určite uľahčí štúdium anatómie a zabezpečí aj trvalejšiu fixáciu nadobudnutých vedomostí. ----------The manual to the practical exercises from anatomy is assigned for the students of the Medical school of Comenius University, but can be used also by students, who are interested in detail study of the human body structure. Using the manual according the instruction of use" during dissection and practical lessons will make the study of anatomy easier and ensure the permanent fixation of the gained knowledge.