Psychológia v marketingovej komunikácii - Hradiská, Elena; Letovancová, Eva; Fakulta sociálnych a ekonomických vied UK (Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2010)
Učebnica skúma psychologické aspekty, ktoré ovplyvňujú efektivitu marketingovej komunikácie. Autorky sa venujú základným psychologickým konceptom, ako sú vnímanie, motivácia, emócie či rozhodovanie, a analyzujú, ako tieto faktory pôsobia na spotrebiteľské správanie. Kniha poskytuje teoretické východiská aj praktické príklady, čím ponúka cenný návod pre študentov, odborníkov i marketérov, ktorí chcú lepšie pochopiť psychológiu spotrebiteľov a využiť tieto poznatky v praxi na zvýšenie účinnosti svojich komunikačných stratégií.
Bibliogr. odkazy
Keywords: psychológia; marketing; reklama; reklama zameraná priamo na spotrebiteľa; vzťahy s verejnosťou; učebnica