Psychológia v manažmente - Letovancová, Eva (Univerzita Komenského v Bratislave, 2015)
Učebný text sa venuje tým oblastiam práce manažéra, v ktorých je poznanie a aplikovanie poznatkov psychológie nevyhnutné pre zabezpečenie kvality riadiaceho procesu. Pozostáva zo 7 kapitol. Text je doplnený obrázkami a tabuľkami. Na záver každej kapitoly je urobené zhrnutie hlavných myšlienok, ktoré by malo umožniť vytvorenie celkového pohľadu na konkrétnu problematiku a slúžiť ako východisko pre zopakovanie si obsahu kapitoly. Štruktúrovanému zamysleniu sa čitateľa a hlbšiemu osvojeniu si prečítanej problematiky by mali pomôcť kontrolné otázky.