Netterův anatomický atlas člověka : klasické regionální pojetí - Netter, Frank Henry, 1906-1991 (CPRESS, 2024)
Pro studenty a zdravotnické pracovníky, kteří studují anatomii, účastní se pitev či si osvěžují své znalosti, je tento anatomický atlas nenahraditelnou pomůckou. Představuje lidské tělo oblast po oblasti, v jasných a brilantních detailech, z pohledu klinického lékaře. Mezi ostatními je jedinečný, protože obsahuje ilustrace zdůrazňující anatomické struktury, jež jsou pro lékaře během studia i v praxi nejdůležitější. Zahrnuje více než 550 anatomických Tabulí a desítky pečlivě vybraných radiologických snímků.