Hormonálna inteligencia : kompletný sprievodca na obnovu prirodzenej rovnováhy ženského tela - Romm, Aviva (PRÍRODA, 2022)
Nie ste pokazené. Byť ženou nie je diagnóza. Prevezmite kontrolu nad svojím telom vďaka prevratným vedeckým poznatkom v oblasti fungovania ženských hormónov. Aj keď hormonálne zmeny sú prirodzené počas celého života, mnoho žien bojuje s bolestivou menštruáciou, PCOS, endometriózou, problémami s plodnosťou, so slabou sexuálnou túžbou, s nespavosťou, akné, nadúvaním či návalmi horúčavy. To všetko v dôsledku hormonálnej nerovnováhy. Správne odpovede nevieme získať ani len od svojich lekárov. Táto kniha však prináša riešenie. Doktorka Aviva Romm, medzinárodne uznávaná odborníčka na ženské zdravie, vám pomôže odhaliť hlavné príčiny vašich symptómov a prevedie vás šesťtýždňovým overeným programom na dosiahnutie celoživotného hormonálneho a gynekologického zdravia. Zistite, aké potraviny by ste si mali dopriať a akým sa vyhýbať, ako napraviť svoj mikrobióm, ako identifikovať environmentálne nebezpečenstvá a ako zaviesť trvalé zmeny do vášho životného štýlu. Vyskúšajte zdravé a chutné jedlá vrátane vegánskych ekvivalentov. Prijmite pozvánku na úplne nový vzťah s vaším telom.