Konopí proti rakovině : stav vědy a praktické závěry pro léčení - Grotenhermen, Franjo, 1957- (FONTÁNA, 2022)
Mnozí pacienti, trpící rakovinou, hledají alternativy a doplňující přírodní metody léčení výrobky z konopí. Nicméně informace o tomto tématu v médiích často bývají zavádějící a protiřečí si. Tato kniha nabízí odpovědi na otázky, které kanabinoidy mohou být užitečné, jaká výroba má smysl, jaké kombinace se standardními postupy jsou skutečně slibné a proč různé druhy rakoviny vyžadují různé postupy. Věcný a fundovaný přehled aktuálního stavu vědy, informací o terapeutických možnostech látek, obsažených v konopí při různých druzích onemocnění rakovinou a jejich praktické využití při léčbě.